sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

1920-luvun pipon kaverit


Hyvää pääsiäistä kaikille!

Pääsiäisen aikaan on valmistunut sormikkaat aiemmin tekemäni pipon kavereiksi.  Koskaan aiemmin en ole sormikkaita neulonut, joten olen tähän lopputulokseen tyytyväinen. Olin aina kuvitellut, että sormikkaiden neulominen on jonkinmoista salatiedettä. Mutta ei se ollutkaan vaikeaa. Oikeastaa ihan yhtä kivaa kuin lapasten neulominen. Sormikkaat valmistuivat puuvillalangasta.


Kuten pipon myös näiden sormikkaiden koristeeksi virkkasin ja helmin koristelin tällaiset kukkaset. Ehkä sormikkaaseen koriste on hieman suuri. Menköön kuitenkin!


Ulkona on ollut pääsiäisen aikaan pakkasta melkein joka yö. Tässä narsissikorissa kasvaa myös minun magnoliani. Ilmeisesti palellutin sen. Joka ilta nostin korin sisälle, paitsi sinä yhtenä iltana, jolloin unohdin. Yöllä oli pakkanen ja lehtien alut ovat nyt ikäänkuin kadonneet silmujen sisälle. Ne varmaan kylmettyivät. Jää nähtäväksi paleltuiko se kokonaan, vai jaksaako vielä tehdä uudet lehdet.
6 kommenttia:

 1. Heipä hei,
  sattumalta löysin tien blogiisi. Voi miten kauniit sormikkaat ja hauskoja käsitöitä muutenkin. Jään ehdottomasti seurailemaan!

  VastaaPoista
 2. Hei, kivaa että löysit tänne! Niinpä minäkin löysin tieni blogiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogissani sinulle tunnustus :)
   http://omaaaikaa.blogspot.com/2012/04/haasteita-ja-tunnustuksia.html

   Poista
 3. Pepper, kiitos tunnustuksen antamisesta! Olipa mukavaa saada sellainen!

  VastaaPoista
 4. Ne olivat ensimmäiset sormikkaat, jotka olen koskaan kutonut. Ja kaikeksi yllätykseksi niitä kehtaa vielä käyttääkin ;)

  VastaaPoista