keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappupäivä


Osuipas kertakaikkisen hieno sää vappupäivälle. Oli tosi mukavaa lähteä perinteiselle piknikille. Muutkin olivat lähteneet. Väkeä oli kaupungilla paljon. Viime vuonna oli viileähkö sää ja siksi ihmisiä vähemmän. Sitä edellisenä vuotena oli jäätävän kylmä. Nyt  nautimme täysin siemauksin lämpöisestä auringonpaisteesta. Edes pieni merituuli ei siinä lämmössä haitannut. Tunnelmaa loi teltoista (yläkuvassa) kuuluva musiikki ja ihmisten ilo sekä kimmeltävät laineet.


Aloitamme vappupäivän piknikvalmistelut aamulla. Perinteisesti piknikille on pakattu jokseenkin samat eväät joka vuosi. Joitakin pieniä muutoksia on ollut, mutta menun pohjan muodostavat aina itsetehdyt lihapullat ja paistetut nakit sekä salaatti. Lisäksi on simaa ja munkkeja. Perunasalaattiakin on aina ollut, paitsi tänä vuonna se jäi tekemättä, sillä osa porukasta halusi tehdä mustekalarenkaita ja uppopaistettuja banaaneja. Perunasalaatille ei jäänyt koriin tilaa. 


Vappuna on mukavaa istuskella kiireettömästi ja keskustella ystävien kanssa. Silloin ei ole mihinkään kiire. Tänäkin vuonna oli hyvää seuraa ja hauskoja juttuja. Pääsimme myös vertailemaan toistemme simoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti