sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

KuviolapasetViimeaikoina on tullut katsottua telkkaria. Supernaturalin Samin, Deanin ja Castiel-enkelin seikkailuja katsoessa valmistuivat nämä lapaset. Ne on neulottu Gjestalin Maija-langasta. Täytyy sanoa, että lankaa oli mukavaa neuloa. Se on ihanan pehmeää verrattuna lankaan, josta viimeksi neuloin lapaset ja pipon. Puikot olivat kokoa 3,5.

Työn aluksi piirsin kuvion paperille. Siinä on mustaa, sinistä ja valkoista. Musta näkyy kuvassa huonosti. Kuviota suunnitellessa olisi pitänyt ottaa huomioon, että peukalo osuu sen keskelle. Kun peukalo valmistui sinisellä langalla, kuvio meni ikävästi poikki. Kuvassa muuten näkyy aika selkeästi kohta, jossa kerros vaihtuu.

Meillä päin on jo niin aurinkoista ja lämmintä, että tuleekohan näitä lapasia enää ennen ensi syksyä käytettyäkään? 

I knitted these mittens last week. First I drew the pattern on paper. I ended up making a mistake as I didn´t notice that the place of the thumb was in the middle of the pattern. As a result of this pattern was cut in to two pieces thumb being in the middle.

This year spring is coming earlier than usually. It´s already sunny and warm, so maybe these mittens aren´t used  before next fall.

2 kommenttia:

  1. Onneksi lapasissa on niin klassinen kuvio, että menee monta talvea, vaikkei tänä vuonna tulisikaan enää käyttöä! Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  2. Hah. Tällä viikolla olikin -8c. Ennenaikainen kevät siis hävisi ja lapasille tuli käyttöä ;)

    VastaaPoista