torstai 20. helmikuuta 2014

Lapaset ja pipo


Tässä tämän vuoden ainoa valmistunut käsityö. Neuloin nämä Virosta hankitusta lampaanvillalangasta. Perheenjäsen totesi lapasia lainatessaan: "Nämä tuoksuvat ihan sille... No, sille miltä navetassa haisee." Pitää paikkansa. Langassa on vieno eläimen tuoksu. Ei haittaa. Karheasta langasta tuli kiva pinta.

Viikko sitten otetussa kuvassa näkyy luntakin. Tänään on satanut lunta, mutta muutoin ei täällä talvi ole kyllä talvea juuri muistuttanut tammi-helmikuun vaihteen paria pakkasviikkoa lukuunottamatta. Harmi. Hiihtolomaviikolla olisi ollut kivaa hiihtää. Harkinnassa on mennä stadionille luistelemaan, mutta se edellyttää meillä jylläävän flunssapöpön selättämistä. Kylpyläreissukin on vielä aikomustasolla pöpön vuoksi.

Hauskaa hiihtolomaa kaikille lomalaisille, ja muille reipasta kevättä!

4 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset ja pipo! Miun mielest on ihanaa kun langat tuoksuu lampaalle, sitä tuoksua voisi nuuhkia vaikka kuinka kauan. Mukavaa hiihtolomaa ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mustakin tuo tuoksu oli enemmänkin viehättävä. Näiden lapasten jälkeen neuloin toiset lapaset tavallisesta pehmeästä langasta. Olipa tuntuma eri!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot! Kelpaisi varmaan kelle tahansa, niin tyylikkäät ja klassiset raitakuosi ja väritys!

  VastaaPoista
 4. Moi! Tasaraita miellyttää silmääni aina!

  VastaaPoista